VechtHorst start verbouwing van het kantoorpand

Op donderdag 9 november begint VechtHorst met een grootschalige verbouwing. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Wat gaat er gebeuren?
We gaan ons kantoorpand verkleinen! De ene helft van ons ruime kantoor blijft kantoor. De andere helft gaan we verbouwen tot zes appartementen. 

Kan ik VechtHorst blijven bezoeken?
Ja! Van maandag tot en met donderdag kunt u ons tussen 08.00 uur en 13.00 uur gewoon blijven bezoeken. De toegang tot het kantoor verandert wel. U kunt niet meer door de grote schuifdeuren naar binnen. Aan de linkerkant van het pand vindt u een kleine trap. Via deze trap komt een tijdelijke toegang tot ons kantoor.

Ons kantoor is tijdelijk minder rolstoel- en rollatortoegankelijk
De toegang tot het kantoor wordt even wat minder makkelijk. Komt u met een rolstoel of met een rollator? Dan is het handig om ons voor uw bezoek even te bellen. Misschien kunnen we het per telefoon oplossen. Lukt dat niet dan kunnen we ook bij u langskomen.

Het kan voorkomen dat we minder goed telefonisch bereikbaar zijn
Tijdens de kantoorverbouwing wordt er aan allerlei zaken gewerkt. Zo kan het zijn dat we opeens minder goed bereikbaar zijn of dat de telefoon het even niet doet. Wilt u dan toch contact met ons opnemen? U kunt een e-mailbericht sturen naar info@vechthorst.nl. Dan reageren wij per e-mail op uw vraag. 

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Van maandag tot en met donderdag kunt u ons bellen op telefoonnummer 0529-438866.

 VechtHorst op twitter

Volg ons op Twitter, twitter.com/VechtHorstNL